Sponsor Bağlantılar

Uzun Topuklu Ayakkabı Modelleri



Yeni Sezon Uzun Topuklu Ayakkabı Modelleri
Gündelik yaşamınızda topuklu ayakkabı ile yürürken dikkat etmeniz gerken en önemli şeyde yürüdüğünüz yerdir. Asfaltta mı yürüyorsunuz, kaldırımda mı, çimlerde mi, toprak yolda mı, patika bir yolda mı ya da kaygan bir yer de mi ilk önce bunu belirlemelisiniz. Aksi takdirde bazı küçük kazalara maruz kalabilirsiniz. Eğer kötü bir yolda gidiyorsanız, normalde dik yürümeniz gerekirken engeller olabileceğinden önünüze bakarak yürümeniz gerekir. Yokuşlardan inerken ya da yokuş çıkarken dikkat etmeniz gerekir. Mazgal üzerinden geçerken parmak uçlarınızda yürümelisiniz. Topuklu ayakkabı giymek bir sanat gibidir, onu üzerinizde en iyi şekilde taşımalısınız. Eğer yürüdüğünüz yolda ileriyi görebiliyorsanız ve herhangi bir engel yoksa dik ve önünüze bakarak kendinizden emin adımlar atın.

Eğer topuklu bir ayakkabı giyiyorsanız, her zaman zarifliğinizi öne çıkarmanız gerekmektedir. Karın içerde, kalçalarınız dışarda ve düm düz bir şekilde durmanız gerekmektedir. Zarif bir şekilde sağ ayakla başlayarak öne doğru dik ve sadece ileriye bakarak küçük adımlarla yürüyün, yürürken dikkat etmeniz gereken şey, bir çizgi üzerinde yürüyormuşcasına adımlarınızın birbirini takip etmesi ve aynı izaya basmasıdır.

Gönül ister ki her tip topuklu ayakkabı her yer de giyilsin, ancak durum böyle değildir. Yüksek topuklu ayakkabı giymek, alçak topuklu ayakkabı giymekten daha zor olduğu için ayakkabıyı alırken platformunun genişliği ve alçak topuklu olmasına dikkat edin. Sivri burun topuklu ayakkabı tercih ediyorsanız, platformu geniş olmadığı için yürümekte zorlanabilirsiniz ve ilerleyen zamanlarda parmak uçlarınızda ağrılara sebep olabilir. O yüzden daha alçak topuklu, geniş platformlu ve ucu daha az sivri olan topuklu ayakkabıları tercih edelim...

Aşağıda bir kaç önerdiğimiz topuklu ayakkabı modelleri sıralanmıştır. Daha fazla çeşit için sitemizdeki bölümleri ziyaret edebilirsiniz. Listedeki ayakkabıların fiyatları 13 TL ile 49 TL arasında değişmektedir. Ayrıntılı bilgiyi ayakkabı bölümümüzden alabilirsiniz.












0 yorum :

Yorum Gönder

İstatistikler


Genel Genel