2013 Nike Ayakkabı Modelleri

Topu kontrol edersen oyunu da kontrol edersin! Nike yeni sezon kramponları ile topu kontrol etme oranınız diğer kramponlara göre %25 gelişecek. Yeni Nike krampon estetik modeli ile Iniesta'nın peşinden git!

2013 Nokia Cep Telefonları

2013 model nokia cep telefonları resimleri ve fiyatları Nokia Lumia ile çok özel fotoğraf ve video kayıtlarınız hiç olmadığı kadar güzel olacak...

2013 Babet Modelleri

Zarif bayanların gözde ayakkabısı babet bu sene de yeni modelleriyle gönüllerde taht kuracağa benziyor. 12 TL'den başlayan fiyatlarla her çeşit babet modeli 2013 yılında satışa sunuluyor.

Yeni Sezon Adidas Ayakkabılar

Yeni sezon (2013) Adidas kramponlar hafif olmasının yanı sıra, Eva teknolojisiyle yastıklama özelliğine sahiptir.

Yeni Sezon Eşarp Modelleri

2012 yılının en iyi eşsarp modelleri,yeni sezon başörtü modelleri:aker,armina,karaca vs. hepsi bir konuda sizlerle.

Sponsor Bağlantılar

Pratik Kolay Patik Modelleri ve Örnekleri

Evin içerisinde giymek için kendinize, eşinize ve canınızdan çok sevdiğiniz çocuklarınıza pratik ve kolayca patikler yapabilirsiniz. Çok zamanınızı almayacak bu örneklerle artık ayaklarınız üşümeyecek.

İstediğiniz patikleri tarif edin, biz size nereden bulabileceğinizi ya da bizim yapıp yapamayacağımızı söyleyelim. Eğer yeteri kadar talep gelirse patiklerin tek tek yapılışları da anlatılacaktır. Yorumlarınızı bekliyorum.

Yaptığınız patik modellerinin hemen hemen hepsinin işleyişi zaten aynıdır. Kullandığınız ipler dolayısıyla farklılık göstermektedir. Ben ince ipli ve sık dokunan patikleri seviyorum. Daha estetik ve şık görünüyor. Belki patik bu sonuçta, şık olsa ne olur diyenler de olacaktır. Onlar da kalın iple örülenleri seçebilirler. Onları örmesi daha kolay oluyor ve daha çabuk bitiyor.


Beyaz patik

çiçekli patik







Gmail Oturum Aç

Yeni sezon olarak yeni bir web sitesinin sizlere tanıtıyoruz.Gmail oturum aç alanında uzman ekibiyle etkili bir giriş yapan sitede Gmail Drive,Gmail Talk,Gmail Android ve yeni özellikleriyle sizlere hizmet vermektedir.Bildiğiniz Gmail Google'un mail servisidir ve Dünyanın en popüler mail servisi olan gmail kaydolup giriş yaparak bir çok farklı alanda faydalanabilirsiniz.Google'un bütün servislerinden yararlanmak için sizde bir gmail hesabı açın.

Mobil giriş için m.gmail.com 'dan maillerinize bakabilirsiniz.
Gmail hesabınızı veri depolayıcı olarak kullanabilirsiniz, tüm dosya ve belgelerinizi Googleun depolama aracı olarak kullandığı gmail drive ile güvenli şekilde saklayın.
gmail
Gmail oturum aç


İstatistikler


Genel Genel