2013 Nike Ayakkabı Modelleri

Topu kontrol edersen oyunu da kontrol edersin! Nike yeni sezon kramponları ile topu kontrol etme oranınız diğer kramponlara göre %25 gelişecek. Yeni Nike krampon estetik modeli ile Iniesta'nın peşinden git!

2013 Nokia Cep Telefonları

2013 model nokia cep telefonları resimleri ve fiyatları Nokia Lumia ile çok özel fotoğraf ve video kayıtlarınız hiç olmadığı kadar güzel olacak...

2013 Babet Modelleri

Zarif bayanların gözde ayakkabısı babet bu sene de yeni modelleriyle gönüllerde taht kuracağa benziyor. 12 TL'den başlayan fiyatlarla her çeşit babet modeli 2013 yılında satışa sunuluyor.

Yeni Sezon Adidas Ayakkabılar

Yeni sezon (2013) Adidas kramponlar hafif olmasının yanı sıra, Eva teknolojisiyle yastıklama özelliğine sahiptir.

Yeni Sezon Eşarp Modelleri

2012 yılının en iyi eşsarp modelleri,yeni sezon başörtü modelleri:aker,armina,karaca vs. hepsi bir konuda sizlerle.

Sponsor Bağlantılar

Mini Etek Modelleri

Yepyeni Mini Etek Modelleri ve Fiyatları
Renkli ve eğlenceli mini etek modası, 2013 yılına damgasını vuracağa benziyor. 2013 sezonu mini etek modelleri demodelikten uzaklaşmış, tamamen farklılaştırılmış yeni modelleri ile tüm kadınların vazgeçilmezi haline gelmiş. Roberto Giordano'nun düzenlediği arjantinli ünlü modellerin katıldığı bir gecede yeni etek modelleri gösterime sunuldu. Ayrıca Tiran'da yapılan moda haftasında da bu yeni mini etek modelleri tanıtıldı.

Bir çok renklerle kaplı pamuktan yapılan mini etek, Barcelona'da yapılan Custo Barcelona Spring koleksiyonunda göz doldurdu. Aşağıdaki resimlerin içerisinde bu modellerden bir tanesini de ünlü bir isim giymiştir. Katy Perry Los Angeles'ta düzenlenen 51. yıllık Grammy Ödülleri sırasında bu modellerden bir tanesini giymişti umarım farklı modeller hoşunuza gider rengarenk renkleriyle bu yaz sımsıcak bir moda olucağa benziyor fiyatlar 50 ile 300 tl arasında değişmekte.




mini etek modelleri






Puf Koltuk Modelleri ve Fiyatları

Birbirinden şık puf koltuk modelleri
Genellikle 40 ile 60 cm oturma alanı ile 80 ile 100 cm arası sırt yüksekliğine sahip olan puf koltuklar özellikle yazın çok rağbet görmektedir. Yaz aylarında açık alanlara kurulan cafelerin vazgeçilmezi olan puf koltuklar gençler tarafından çok beğeniliyor ve tercih ediliyor.

Genellikle kılıflı yapılan bu puf koltukların fermuarları bulunmakta ve kılıfları çok kolay bir şekilde değiştirilebilmektedir. Dilediğiniz zaman kirlendiğini düşünüyorsanız çıkartıp kolayca yıkayabilirsiniz. Puf koltukları alırken sağlamlığına çok dikkat etmeniz gerekmektedir. Çökme ve ezilme yapabilir, o yüzden aldığınız markayı iyi incelemelisiniz.Armut ve bellona puf koltuk fiyatları 20 ile 80 tl arasında değişmektedir.


Kırmızı armut puf koltuk




Armut puf koltuk model 1

Armut puf koltuk model 2

Köşe puf koltuk

Yeni nesil genç odaları bölümünede her  zevke göre çeşitler bulunmaktadır.


Yeni Nesil Genç Odası Modelleri

Yeni Nesil Genç Odası Dekorasyonu Modelleri
Her sektörde olduğu kadar mobilya sektöründe de gençlere çok önem verilmesi gerekmektedir. Yeni meydana çıkan trendlerin yakından takip edilmesi gereken bu sektörde gençler önemli bir pazar oluşturmaktadır. Farklı markalarda olsa her markada ortak bir nokta vardır. Tüm markalar 2012 sezonunda yeşil ve kırmızı tonlarda eşyaları ön plana çıkartmışlardı. 2013 sezonunda ise turuncu ve kahverengi ağırlıklı olarak bir trend oluşturulmaktadır.

Vakitlerinin çoğunu odalarında geçiren gençler, odalarında rahat edebilmek için her türlü ayrıntıyı düşünmektedir. Bu nedenle markalar buna yönelik çalışmalar yaparak en iyiyi yapmaya çalışıyorlar. 2013 Yeni nesil genç odası dekorasyon modelleri gençlerin tercihlerine yönelik hazırlanmıştır umarım hoşunuza gider size bir fikir verme konusunda yardımcı olmuş olur.











Harley Davidson Bot Modelleri

Yeni Sezon Harley Davidson Bot Modelleri ve Fiyatları
Kalitenin ve şıklığın yüzü olan Harley Davidson botları bu sene de müdavimleri tarafından çok ilgi görüyor. Siyah ve kahverengi tasarımların ön plana çıktığı bu sezonda fiyatlar geçen sezona göre daha da uygun hale getirilmiş. Bay ve bayanların ilgisini çeken Harley Davidson botları görünümü ile farkını ortaya koyabiliyor. Harley Davidson botlarına 6 taksit seçenekleri ile boyner mağazalarından ulaşabilirsiniz.Bu sezonki  harley davidson bot fiyatları 109 tl ile 259 tl arasında değişmektedir resimleri inceliyerek ürün hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.



















Bebek Örgü Modelleri (Patikler - Yelekler)


Bebek Örgülü Kazak, Yelek ve Patik Modelleri

Ev hanımlarının evdeki boş vakitlerinde kendi bebeklerine yada yakınlarının bebeklerine yapabilecekleri örgü modellerini sizlerle paylaşacağım... Bu örgü modellerini ek iş olarakta kullanabilirsiniz, bunları yaparak satışa sunabilirsiniz...

bebek örgü yelekleri


Bebek Örgü Battaniye Modelleri

Bebeğinizin kendi yaptığınız battaniyelerle sağlıklı bir şekilde uyumasını istiyorsanız, bu modeller tam size göre!




İstatistikler


Genel Genel